top of page
Rødbetpai med Prosciutto di Parma og brie
Click for large image / download image (photocredit: Prosciutto di Parma / Mats Dreyer)
INGREDIENSER
-
1 ferdig paibunn (eller lag selv)
-
4 egg
-
2 dl fløte
-
1 ferdigkokt rødbete
-
salt og pepper
-
4 skiver Prosciutto di Parma
-
150-200 g brie eller Camembert med litt sort pepper
Tips: Server gjerne paien med en grønn salat og nybakt brød!
FREMGANGSMÅTE
1. Smør en paiform og dekk den med paibunn. Stek bunnen i ovnen på 180 grader i ca. 5 minutter.
2. Kjør sammen egg, fløte, rødbete, salt og pepper med en stavmikser.
3. Ha rødbetfyllet i paiformen. Legg i skivene med Prosciutto di Parma og biter av osten.
4. Stek paien i ovnen på 180 grader i ca. 20 minutter til fyllet er fast.
bottom of page